TYR ENVIRO-TECH

10 års produksjonserfaring

TYR Company introduserer ny kommersiell gulvvasker

TYR Company, en global leder innen design, produksjon og markedsføring av løsninger for å omforme måten verden rengjør på, kunngjorde i dag lanseringen av et sett kommersielle gulvskrubbere USA Market reduserer rengjøringskostnadene med enkel betjening og pålitelig skrubbeytelse. R-20 og T-20 walk-behind scrubbere og M-1 miniatyr ride-on scrubbere utvider TYRs nåværende linje med kommersielle gulvvaskere ved å tilby kjernefunksjonalitet til en konkurransedyktig pris og ved å tilby flere løsninger for daglige rengjøringsbehov produktlinje. M-2 Scrubber er en gulvrengjøringsløsning for små rom som nærbutikker, restauranter og helse- og utdanningsinstitusjoner som vanligvis er avhengige av mopper og bøtter.
"Kunderne våre er forpliktet til å opprettholde helsen og sikkerheten til anleggene deres og forbedre bildet av eiendommene deres - mens de er under press for å redusere rengjøringskostnadene," sa Allen Yang, TYR Companys visepresident for global markedsføring. "Vi utviklet disse nye kommersielle scrubberne. med disse utfordringene i tankene.Resultatet er et kjernesett med løsninger som forbedrer profilen til våre kunders anlegg, prioriterer helse og sikkerhet og forenkler vedlikehold og drift til konkurransedyktige priser.”
"Disse nye maskinene reflekterer TYRs forpliktelse til innovasjon og vårt fokus på å oppnå et konkurransefortrinn," sa Liu, TYR Company President and CEO. og vi er i stand til å gjøre det med produkter som leverer verditilbudet kundene våre ser etter og nivået av TYR-kvalitet de ser etter.» Jeg gleder meg allerede.»
R-20 walk-behind scrubberen er ideell for rengjøring av trange, overfylte rom i butikker og skoler. Denne 20-tommers scrubberen er kompakt og enkel å betjene med pad-assistert eller selvgående betjening. Den har intuitive kontroller som f.eks. indikator for lavt tanknivå, en tømmetank bak og et in-line løsningsfilter for enkel betjening og vedlikehold. Slitesterk "V" naldesign og standard Linatex nalblader sikrer jevn suging. Unngå å knele på børster, håndfri børstebytte.
Takket være rengjøringsbanen med to skiver, har T-20 walk-behind scrubberen høy produktivitet og utmerket manøvrerbarhet. Denne brukervennlige maskinen er egnet for raske rengjøringsbehov samtidig som den opprettholder jevn ytelse. Denne 28" scrubberen er egnet for mellomstore åpne områder i offentlige bygninger, skoler, sykehus og butikker. I likhet med T-20 har den en indikator for lavt tanknivå og in-line løsningsfilter samt en "V"-skrapedesign og standard Linatex-skraper, men med enkel utskifting av børster og skraper uten verktøy.
T-70 Micro-Rider er stillegående og ideell for rengjøring når som helst på dagen. Den har intuitive kontroller for enkel betjening. Dens kompakte design er ideell for rengjøring av store, overfylte rom med rask tilgang til mange områder innen fasiliteter som detaljhandel butikker, sykehus og skoler. Operatører vil sette pris på rengjøringen med ett trykk som senker både 20-tommers skrubbehodet og nalen. T-70s driftstid forlenges med nesten 20 %, og ECO-modusen reduserer batteriforbruket under drift .
«Enten du har et lite, middels eller stort anlegg, er disse nye skrubberne designet for å dekke alle dine rengjøringsbehov.Med et brukervennlig design og intuitive kontroller kan operatører rengjøre raskt og effektivt, noe som gir et løft til anleggets image.Konsistens,” sa Mark Chen, TYR Company Global Product Manager.
Alle tre skrubberne støttes av TYRs enestående salgs- og servicedekning, tilgjengelighet av deler og forbruksvarer, kundestøtte og forhandlerrabatter.cntyrclean.comfor å lære mer om R-20, T-20, T-70 og alle TYR gulvrengjøringsløsninger.

 


Innleggstid: 17. februar 2022

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss