TYR ENVIRO-TECH

10 års produksjonserfaring

Bruk av gående feiemaskiner

Bekvemmeligheten til den bakgående feiemaskinen:

1. Den er enkel å bruke, og søppelet kan enkelt resirkuleres i støvoppsamlingsboksen ved å dytte og gå.

2. Holdbar, hele maskinen er laget av ingeniørplast.Engasjere seg i korrosjon, aldringsmotstand, ingen deformasjon.

3. Uten strømkilde, ren mekanisk overføring.Ikke behov for batterier, ledninger, diesel, bensin og andre strømkilder.

4. Enkelt vedlikehold, hele kroppen kan vaskes med vann.Det er ikke nødvendig å bytte batterier og andre deler for vedlikehold.

5. Det er arbeidsbesparende og effektivt, og rengjøring og innsamling er fullført samtidig, og feieeffektiviteten er 4-6 ganger så stor som manuelt arbeid.

6. Tapet er lite, og høyden på hovedbørsten og begge sider kan justeres.Minimer tap samtidig som du sikrer arbeidseffektivitet.

7. Det er praktisk for lagring og transport, og det bærbare håndtaket er praktisk å bære.Oppbevares stående for å spare plass.

Problemet løst av hånd-push-feiemaskinen:

For det første, i det åpne miljøet i omverdenen, kan ikke bruken av tradisjonelle feiemetoder unngås, og det vil forårsake støv, men hånd-push-feiemaskinen kan redusere forurensning av støv til miljøet, forurensning av rengjøringsarbeidere, og forurensning av forbipasserende.Én setning Med andre ord kan feiemaskiner som går bak, redusere forurensning av støv i alle aspekter.

For det andre er miljøet på verkstedet relativt lukket.Hvis det dannes støv, vil forurensningen være mer alvorlig.Hånd-push-feiemaskinen løser dette problemet, som ikke bare unngår forurensning av støvet til verkstedmiljøet, men også unngår skader på verkstedmaskinene.Forurensing.

For det tredje er det viktigste å forbedre arbeidseffektiviteten og forbedre brukernes entusiasme.

 


Innleggstid: Mar-01-2022

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss